Afbouw- en klussenbedrijf Siero

FAQ

Heeft u nog vragen? Hieronder zijn de meest voorkomende alvast voor u beantwoord.

Aan welke kwaliteit voldoet het opgeleverde werk?

De kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats, wij leveren een kwalitatief hoogstaand product en gebruiken zoveel mogelijk duurzaam merkmateriaal, zodat u lang plezier van ons werk zult hebben.

Brengt u kosten in rekening voor het uitbrengen van een offerte?

Nee, onze offerte is gratis, geheel vrijblijvend en (tenzij anders vermeld) 30 dagen geldig.

Kan er ’s-avonds en in het weekend gewerkt worden?

Ja, bepaalde klanten (meestal winkels en bedrijven) laten graag na sluitingstijd de werkzaamheden uitvoeren, wij zijn hier flexibel in.

Doet u alle werkzaamheden zelf?

Meestal wel, maar als het gaat om bepaalde klussen waarvoor wij voor een bepaald onderdeel van de werkzaamheden niet het benodigde vakmanschap zelf in huis hebben, kunnen wij de opdracht geheel of gedeeltelijk uitbesteden.

Wat staat er allemaal in de offerte omschreven?

Allereerst het uit te voeren werk, heel duidelijk omschreven wat er precies uitgevoerd zal worden, wanneer het uitgevoerd kan worden, wat het gaat kosten en ook een belangrijk punt, wat is er bij de prijs inbegrepen en wat niet. Oftewel, geen verrassingen achteraf.

Krijgen wij dan geen rekening voor meerwerk?

Alleen als er echt extra dingen gedaan moeten worden waarvan van tevoren niet bekend was dat deze zouden moeten gebeuren. Denk hierbij aan verborgen gebreken die pas tijdens de werkzaamheden boven water komen.

Komt u altijd langs voordat u een offerte uitbrengt?

Heel vaak wel, wij kunnen u immers beter adviseren als we de situatie ter plaatse gezien hebben.

Waarom een klusbedrijf en geen aannemer?

Dit hangt van de werkzaamheden af. Een aannemer is voor de wat grotere bouwkundige en constructieve werkzaamheden. Een klusbedrijf is over het algemeen wat kleinschaliger van opzet en vaak goedkoper dan een aannemer.

Kunnen wij zelf voor deze materialen zorgen?

Geen punt, mits het materialen van goede kwaliteit zijn want wij gaan immers altijd voor een perfect eindresultaat.

Ik wil zelf graag meehelpen aan de uit te voeren werkzaamheden, kan dit?

Ja, wij bieden namelijk een service, genaamd klushulp, voor iedereen die behoefte heeft aan een professioneel helpend handje. Wij assisteren dan bij de klussen die u zelf niet alleen aankunt of alleen aandurft. En al die dingen die u eigenlijk zelf zou willen doen, maar waar het gewoonweg niet van komt of waar u een paar extra handen voor nodig hebt.

Waarom zou ik kiezen voor een klein bedrijf?

Door het kleinschalige karakter van ons bedrijf wordt het werk altijd door de zelfde persoon uitgevoerd waar ook de afspraken mee gemaakt zijn. Na oplevering komt wederom dezelfde persoon om waar nodig nog service te verlenen, dit komt de kwaliteit ten goede. Bovendien is het goedkoper.

Maakt u prijsafspraken en neemt u ook aan?

Wij kunnen u een tarief per uur, per dag of dagdeel aanbieden, maar kunnen ook een totaalprijs maken inclusief of exclusief gebruikte materialen. Het is dus aan u, waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij zijn flexibel, ook hier in.

Doet u ook de wat grotere verbouwingen en renovaties?

Ja, voor de grote klussen stellen wij een klusploeg met diverse vakmensen samen, zodat wij uw hele huis onder handen kunnen nemen, o.a. deuren en plafonds vervangen, binnenmuren verwijderen, of verplaatsen, badkamers en toiletten maken, wand- en vloer tegelwerk, zolders aftimmeren en isoleren, stucwerk, behangen, schilderen en laminaat.

Waar vind ik jullie Algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden aan de klant. U kunt ze ook hier downloaden.